Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 csipet chilipaprika

1 dl vörösbor

40 dkg áfonya

1 üveg lekvár

1 kh fehérbors

Leírás

A cukrot karamellizáljuk, és rászórjuk a megmosott áfonyát. Alaposan elkeverjük, majd nyakon öntjük a lekvárral, és fűszerezzük. Addig főzzük, míg szét nem esik az áfonya. Átszűrjük, és melegen tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4