Receptek Főételek Tészta Áfonyás almaleves

Hozzávalók

2 tasak vaníliás cukor

10 dkg cukor

5 darab alma

1 dl tejszín

3 darab fahéj

1 csipet szegfűszeg

2 darab vanília

20 dkg áfonya

2 dl fehérbor

3 kanál átszitált liszt

Leírás

Az almákat meghámozzuk és kockára vágjuk. Hideg vízben felrakjuk főni, a cukorral és a fűszerekkel. Ha az alma megpuhult, beleszórjuk az áfonyát és behabarjuk. Kevés fehérbort adunk hozzá és a tejszínt is belekeverjük. Hidegen tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4