Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

1 kanál citrom leve

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

40 dkg alma

3 dl tejszín

1 csipet fahéj

0,6 kg pulykamell

3 dl csontlé

2 kanál átszitált liszt

Leírás

A almát és a pulykamellet kockára vágjuk. Vajon megfuttatjuk a pulykamellet és fűszerezzük. Ha kifehéredett, megszórjuk liszttel és felengedjük csontlével. Kiforraljuk és hozzáadjuk az almát. Puhára főzzük és tejszínnel dúsítjuk. Tészta körettel, vagy rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4