Hozzávalók

80 dkg alma

4 kanál porcukor

1 csipet őrölt fahéj

1 kanál citrom héja

10 dkg mazsola

10 dkg darált dió

20 dkg darált keksz

1 csipet őrölt szegfűszeg

1 csomag vajas tészta

Leírás

A vajastésztát kinyújtjuk és félrerakjuk. Az almát lereszeljük és hozzáadjuk a darált kekszet, diót, a fűszereket és a porcukort. Alaposan összedolgozzuk és a mazsolát is beleszórjuk. A vajas tészta egyik felére rakjuk a tölteléket és felcsavarjuk. Lekenjük tojással és előmelegített sütőben, 170 fokon megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4