Receptek Főételek Hal Ananászos-banános tokány

Hozzávalók

2 darab banán

1 mk liszt

1 kanál cukor

3 dkg vaj

2 dl tejszín

½ dl szójaszósz

1 mk borecet

1 doboz ananász (konzerv)

1 csipet curry

½ dl cseresznye (száraz)

60 dkg busa (filé)

Leírás

A megmosott busát 2 x 2 cm-es kockákra vágjuk. Előhevített vajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a megpucolt, felkarikázott banánokat, a leszűrt ananászt. Meghintjük kevés liszttel. Felöntjük a tejszínnel, a sherryvel. Ízesítjük cukorral, csipet curryvel, kevés sóval, őrölt gyömbérrel, szójaszósszal. Lassú tűzön alaposan kiforraljuk. Sáfrányos rizzsel körítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4