Receptek Főételek Hal Ananászos halragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 kanál vaj

2 dl tejszín

2 marék mazsola

1 dl fehérbor

1 csipet fehérbors

1 darab ananász konzerv

70 dkg halfile

3 kanál átszitált liszt

Leírás

A halat kockára vágjuk és egy serpenyőben, 2 kanál vajon, elkezdjük párolni. Ha kifehéredett, rárakjuk a mazsolát és ananászkockákat. Lefedve, 3 percig pároljuk és megszórjuk liszttel. Felengedjük forrásban lévő vízzel. Kiforraljuk és tejszínnel elkeverjük. Ráízesítünk és pár csepp fehérborral tesszük tökéletessé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4