Receptek Főételek Húsos ételek Ananászos-mentás halragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

15 dkg vaj

1 dl tejszín

1 dl fehérbor

1 csipet fehérbors

1 csokor menta

4 kanál átszitált liszt

1 kg Pangasius filé

1 doboz ananász befőtt

Leírás

A mentát finomra vágjuk, a halat felkockázzuk és befűszerezzük. A vajat felmelegítjük a serpenyőben és rárakjuk a halat, majd fehéredésig pároljuk. Rászórjuk a lecsepegtetett ananászkockákat, megszórjuk liszttel és felengedjük forró vízzel. Kiforraljuk és fehér borral tesszük pikánssá. Tejszínnel dúsítjuk és beleszórjuk a mentát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4