Receptek Főételek Húsos ételek Bakonyi csirkepaprikás

Hozzávalók

40 g liszt

1 pohár tejföl

1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

100 g vöröshagyma

20 ml Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

100 g füstölt szalonna

100 ml tejszín

200 g gomba

10 g pirospaprika

1 darab zöldpaprika

4 darab egész csirkecomb

Leírás

A kockára vágott, füstölt szalonnát, kevés olajon üvegesre pirítjuk. Zsírjában, a finomra vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk. Pirospaprikával meghintjük, és rátesszük a feldarabolt csirkét. Kevés vizet öntünk rá, és fedővel letakarva pároljuk. Amikor a csirke félpuhára párolódott, zsírjára pirítjuk, és hozzáadjuk a kockára vágott gombát, zöldpaprikát és a paradicsomot. Kevés vizet öntünk hozzá, átpároljuk, majd a liszttel simára kevert tejföllel besűrítjük. Hozzáöntjük a tejszínt, és egy-két percig forraljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4