Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 kanál liszt

2 dl tejföl

2 gerezd fokhagyma

10 dkg füstölt szalonna

15 dkg hagyma

1 csipet fehérbors

50 dkg sertéscomb

30 dkg gomba

3 kanál pirospaprika

1 csipet ételízesítő

Leírás

A szalonnát vágjuk kockára, és olvasszuk ki. Adjuk hozzá a finomra vágott hagymát, és pirítsuk meg. Ezután adjuk hozzá a kockára vágott húst, szórjuk meg a fűszerekkel, majd fedő alatt pároljuk meg. Közben a gombát vágjuk kockára és adjuk hozzá a félig megpuhult húshoz. Ha puha a hús, akkor tejfölös habarással sűrítsük, és forraljuk ki. Galuskával, vagy tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4