Receptek Főételek Húsos ételek Bakonyi sertéshús

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 dl tejföl

3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 fej hagyma

30 dkg gomba

2 kanál pirospaprika

1 csipet ételízesítő

8 szelet sertéshús

3 kanál átszitált liszt

Leírás

A szeletelt sertéshúst kissé kiklopfoljuk, mindkét oldalát enyhén megsózzuk. Forró olajban elősütjük, majd egy lábasba áttesszük. A visszamaradt zsírjában, a cikkekre vágott gombát lassú tűzön, lefedve pároljuk. Olajon, a finomra aprított vöröshagymát megpirítjuk. Fűszerpaprikával, kis ételízesítővel meghintjük, kevés vízzel felengedjük. Beletesszük a megpárolt gombát, a szaftjával együtt. Az így kapott szaftba visszahelyezzük a húsokat. Mikor a hús megpuhult, liszttel simára kevert tejföllel behabarjuk. Lassú tűzön forraljuk. Galuskával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4