Receptek Főételek Húsos ételek Barackos pulykaragu mazsolával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 dl tejszín

1 csipet fahéj

1 csipet szegfűszeg

1 marék mazsola

1 csipet gyömbér

20 dkg aszalt sárgabarack

1 kg pulykacomb

3 kanál átszitált liszt

Leírás

A pulykacombot felcsíkozzuk és vajon megfuttatjuk. Fűszerezzük és felengedjük vízzel. Ha félig megpuhult, hozzáadjuk az aprított barackot és a mazsolát. Készre főzzük, majd habarással sűrítjük. Tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4