Receptek Főételek Húsos ételek Barbecue csirkeszárny

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj (+4 ek.)

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab chilipaprika

1 fej hagyma

2 dl sűrített paradicsom

20 dkg kukoricaliszt

16 darab csirkeszárny

1 darab hegyes csípős paprika

5 gerezd áttört fokhagyma

Leírás

A csirkeszárnyakat sózás után, a borssal elkevert liszttel meghintjük és bő olajban, tíz percig sütjük. Közben a felhevített olajban, a finomra vágott vörös- és fokhagymát megpároljuk, hozzáadjuk az apró darabokra vágott, hegyes, zöldpaprikát, az ízlés szerint kimagozott chilipaprikát, a fűszereket és a paradicsom sűrítményt. Összeforraljuk és botmixerrel simára törjük. A mártást melegen tartjuk. A barnára sült csirkeszárnyakat a mártásba szórjuk és összemelegítjük. Néhány percig forraljuk, majd tálaljuk. Párolt rizs, zöld saláta, vagy friss kenyér a megfelelő körete.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4