Receptek Főételek Húsos ételek Bélszín stroganoff módra

Hozzávalók

2 kanál liszt

2,5 dl tejföl

2 fej vöröshagyma

2 kanál vaj

2 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

20 dkg gomba

4 darab ecetes uborka

3 dl erőleves

60 dkg bélszín

Leírás

A csíkokra vágott bélszínt átsütjük, sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük. Zsiradékban megpároljuk a hagymát és a gombát, rászórjuk a lisztet, majd tovább pirítjuk és felengedjük a levessel. Hozzáadjuk a húst és az uborkát, belekeverjük a mustárt és a tejfölt. Jól összeforraljuk. Rizs-, vagy burgonyakörettel is tálalhatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4