Receptek Előételek Hideg előételek Besamel mártás borssal

Hozzávalók

2 dkg Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

12 dkg liszt

9 dl tej

14 dkg vaj

½ dkg cayenne-i bors

Leírás

A vajat felmelegítjük, hozzáadjuk a lisztet és felhabzásig pirítjuk. Hozzáöntjük a forró tejet és habverővel, állandóan kevergetve kiforraljuk. Sóval és cayenne-i borssal ízesítjük, majd jól elkeverjük. A kiforralt és ízesített mártást szűrőruhán, vagy szitán átszűrjük. A mártás teljesen sima és bársonyos lesz. Ezt a mártást önálló mártásként nem tálaljuk, más mártások alapjául szolgál!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4