Receptek Előételek Hideg előételek Borsókrém mustárosan

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 fej fokhagyma

10 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

1 fej hagyma

1 darab babérlevél

1 csipet ételízesítő

30 dkg sárgaborsó

Leírás

A sárgaborsót, a fűszerekkel együtt felrakjuk főni. Ha megfőtt, leszűrjük és a vajjal, mustárral együtt összetörjük és krémes állagúra dolgozzuk. Robotgépbe is rakhatjuk és összedolgozhatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4