Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 gerezd fokhagyma

3 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

2 darab hagyma

1 csipet fehérbors

1 kg zöldborsó

4 kanál pirospaprika

Leírás

Szokásos módon, pörkölt alapot készítünk. Amikor már többször visszaforraltuk, akkor belerakjuk a borsót, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Fedő alatt puhára főzzük a borsót, majd vékony rántással besűrítjük. Galuskával, vagy tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4