Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 gerezd fokhagyma

60 dkg burgonya

3 fej hagyma

1 csipet fehérbors

20 dkg szalonna

60 dkg sertés tarja

Leírás

Szeletenként kiklopfoljuk a húst. Besózzuk és megkenjük fokhagymával. Állni hagyjuk, majd csíkokra vágjuk. A szalonnát kockára vágjuk és zsírjára sütjük. A szálasra vágott hagymát, a szalonnazsíron üvegesre pirítjuk, majd rátesszük a húst. Bőven meghintjük majorannával és borssal. Fedő alatt, majdnem készre pároljuk. A burgonyát cikkekre vágjuk, összekeverjük a hússal és forró sütőben, készre sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4