Receptek Levesek Brokkoli krémleves borsozva

Hozzávalók

1 kanál finomliszt

2 darab leveskocka

2 kanál margarin

2 dl főzőtejszín

3 fej brokkoli

Leírás

A brokkoli fejeket szétszedjük, a vastag szárakat levágjuk. Egy kevés margarinon megdinszteljük. Sóval, őrölt fehérborssal fűszerezzük. Húsleves alaplével felöntjük, ( vagy vízzel és 2 leveskockával) és puhára főzzük. Rúdmixerrel pépesítjük. 3 dl tejszínben csomómentesre elkeverünk 1 evőkanál lisztet és a forrásban lévő leveshez öntjük. Pirított mandulával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4