Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma

1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

2 fej vöröshagyma

1 darab paprika

1 csipet majoranna

5 dkg zsír

0,8 kg csirkemáj

10 dkg gomba

10 dkg zöldborsó

1 kanál pirospaprika

Leírás

A csirkemájat megtisztítjuk és kockára vágjuk. A felforrósított zsíron a félfőre vágott (először félbevágjuk, majd karikára szeleteljük) vöröshagymát megdinszteljük. A tűzről levéve meghintjük a pirospaprikával, rátesszük a csirkemájat, az apróra vágott fokhagymát, sóval, majoránnával, őrölt borssal, - aki szereti a csípőset - Erős Pistával ízesítjük, és pirítva puhára sütjük (kóstoljuk meg, hogy teljesen átsült-e a máj). Mehet hozzá a zöldborsó,cikkekre vágott gomba és a paprika meg a lecsó. Párolt rizzsel, vagy főtt burgonyával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4