Receptek Levesek Burgonyakrémleves póréval

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

4 kanál liszt

8 darab burgonya

3 dl tejszín

1 csipet fehérbors

1 csipet ételízesítő

1 szál póréhagyma

Leírás

A burgonyát sós vízben felrakjuk főni. Közben a pórét karikára vágjuk. A levest ízesítjük, és ha megfőtt a burgonya, akkor behabarjuk, majd alaposan leturmixoljuk. Ezután alaposan kiforraljuk, és belerakjuk a karikára vágott pórét. Tejszínnel dúsítjuk a levest.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4