Hozzávalók

1,5 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

3 fej hagyma

1 darab leveskocka

2 konzerv sűrített paradicsom

50 dkg darált hús (sertés+marha)

25 dkg bab (apró szemű)

1 doboz csemegekukorica (konzerv)

Leírás

Előző este beáztatjuk a babot. Főzés előtt egy órával, összekeverjük a darált húst a paprikával, a vegetával és a borssal. A hagymát az olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk az előzőleg bekevert darált húst, oregánóval és chilivel ízesítjük. Ha kicsit átfőtt, felöntjük a leveskockából készített alappal, kissé összefőzzük, majd hozzáadjuk a babot. Az elfőtt lét a sűrített paradicsom és víz keverékével pótoljuk. Amikor a bab megfőtt, hozzáadjuk a kukoricát és sűrűn kevergetve lefőzzük a levét. Kenyérrel fogyasztjuk, kitűnő borkorcsolya (száraz fehér bor illik hozzá).

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4