Receptek Főételek Húsos ételek Cigánypecsenye, fóliás burgonyával

Hozzávalók

½ dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 mk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors (őrölt, vegyes)

1 mk majoranna

½ dl vörösbor

1 mk rozmaring (őrölt)

8 szelet bacon szalonna

1 mk fűszerkeverék (fokhagymás pácfűszer)

8 szelet sertéshús (tarja)

Leírás

Előkészítés: A tarjaszeleteket megmossuk, leszárítjuk, kissé kiverjük és félretesszük. A páclé-hozzávalókat összekeverjük. A hússzeleteket egyenként bekenjük a páclével és tálba rakjuk. Betesszük a hűtőbe és másnapig érleljük. Sütés előtt fél órával, kivesszük a hűtőből a húst. Lecsurgatjuk a páclevet és forró serpenyőben, a húsok mindkét oldalát, kb. 6-8 perc alatt, szép pirosra sütjük. Fóliában sült burgonyával, salátákkal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4