Receptek Főételek Hal Citromos-gombás halragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab citrom

30 dkg gomba

1 csipet ételízesítő

1 kg halfile

1 marék bazsalikom levél

1 marék finomra vágott zöldpetrezselyem

Leírás

A halat vágjuk kockára, és vajon futtassuk meg. Ha kifehéredett, akkor adjuk hozzá a fűszereket és a szeletekre vágott gombát. Fedő alatt addig pároljuk, míg a leve elpárolog. Rizs körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4