Receptek Főételek Húsos ételek Csirkehúsos penne

Hozzávalók

250 g durum penne

2 darab csirkecomb (csontozott)

1 marék szárított gomba

180 ml főzőkrém

75 g parmezán

1 marék friss petrezselyem

2 csipet só és bors

Elkészítés

 alt=
1

Főzzük meg a tésztát a csomagolásán szereplő leírás szerint.

 alt=
2

Vágjuk kockára a csirkehúst, a gombát pedig tegyük vízbe.

 alt=
3

Süssük serpenyőben a csirkehúst kb. 10 percig.

 alt=
4

Öntsük le a vizet a gombáról, süssük 5 percig levesalappal.

 alt=
5

Tegyük a serpenyőbe a csirkehúst, a reszelt sajtot, adjuk hozzá a tésztafőzés után megmaradt vizet és a főzőkrémet.

 alt=
6

Főzzük össze. Adjuk hozzá a főtt tésztát és alaposan keverjük össze. Tálaljuk petrezselyemmel és reszelt sajttal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4