Receptek Desszertek Sütés nélküli Csokis-meggyes babapiskóta

Hozzávalók

6 dl tej (a pudinghoz)

2 kanál kakaó

1 csomag babapiskóta

1 tábla csokoládé

1 üveg meggybefőtt (magozott)

2 csomag pudingpor (főzés nélküli)

3 dl hideg tej

Leírás

A 2 csomag pudingport, 6 dl tejjel jól elkeverjük. A meggybefőttet lecsöpögtetjük. A babapiskótákat egyenként, kis cukorral elkevert tejben átforgatjuk (nem kell sokáig a tejben hagyni), és egy nagyobb üvegtál aljára, egy sort rakunk belőle. A piskótákat megkenjük a csokipudinggal, majd a puding tetejét megrakjuk meggyel. A meggyre megint tejben megforgatott piskótákat teszünk, rá újra pudingot, majd meggyet. Így folytatjuk, amíg a tál megtelik. A tetejére puding kerül, végül a meggyel díszítjük. A tálat fóliával lefedjük, és legalább fél napra, hűtőbe tesszük. Tálaláskor megszórjuk kakaóval, és csokidarabokkal megszórjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4