Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

3 darab alma

3 dl tejszín

1 csipet fahéj

30 dkg füstölt sajt

50 dkg csontozott sertéskaraj

Leírás

A karajszeletet enyhén sózd meg, forgasd meg fahéjban, és olajon pirítsd meg. A megmaradt (sós, fahéjas) olajhoz, add hozzá a tejszínt, 1 evőkanál cukrot, és melegítsd fel. Egy üvegedényben rétegezd rá a húsra az almaszeleteket és a füstölt sajtot. Tedd be a sütőbe, úgy 25 percre.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4