Receptek Főételek Húsos ételek Darált hússal töltött hagymás-baconös golyócskák
Hozzávalók
½ kg darált marhahús
125 g zsemlemorzsa
1 darab tojás
1 tk
½ tk őrölt fekete bors
2 gerezd fokhagyma
3 fej vöröshagyma
200 g szeletelt bacon
1 kevés barbecue szósz
Elkészítés
1
Vágjuk apróra a hagymát és tegyük egy tálba a hússal, tojással, összezúzott fokhagymával és zsemlemorzsával együtt.
2
Ízesítsük sóval, borssal, majd alaposan keverjük össze.
3
Tisztítsunk meg még egy hagymát, vágjuk le a tetejét és az alját.
4
Vágjuk be félig a hagyma oldalát, a rétegeket válasszuk el. Csak a nagyobb szeleteket használjuk.
5
Készítsünk golyócskákat a húsból és töltsük meg vele a hagymát.
6
Tekerjünk minden golyó köré két szelet bacont, rögzítsük kis fanyársakkal.
7
Süssük meg serpenyőben mindkét oldalát vagy tegyük a sütőbe 40 percre, 200 °C-ra.
8
Tálaljuk barbecue szósszal és kenyérrel.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4