Receptek Főételek Húsos ételek Darált hússal töltött hagymás-baconös golyócskák

Hozzávalók

½ kg darált marhahús

125 g zsemlemorzsa

1 darab tojás

1 tk

½ tk őrölt fekete bors

2 gerezd fokhagyma

3 fej vöröshagyma

200 g szeletelt bacon

1 kevés barbecue szósz

Elkészítés

1

Vágjuk apróra a hagymát és tegyük egy tálba a hússal, tojással, összezúzott fokhagymával és zsemlemorzsával együtt.

2

Ízesítsük sóval, borssal, majd alaposan keverjük össze.

3

Tisztítsunk meg még egy hagymát, vágjuk le a tetejét és az alját.

4

Vágjuk be félig a hagyma oldalát, a rétegeket válasszuk el. Csak a nagyobb szeleteket használjuk.

5

Készítsünk golyócskákat a húsból és töltsük meg vele a hagymát.

6

Tekerjünk minden golyó köré két szelet bacont, rögzítsük kis fanyársakkal.

7

Süssük meg serpenyőben mindkét oldalát vagy tegyük a sütőbe 40 percre, 200 °C-ra.

8

Tálaljuk barbecue szósszal és kenyérrel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4