Receptek Főételek Húsos ételek Édes, mézes, csípős csirkeszárny

Hozzávalók

1 gerezd fokhagyma

3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 kanál szójaszósz

5 kanál citromlé

1 kg csirkeszárny

15 dkg ketchup

12 dkg méz

Leírás

A megmosott húsról, felitatjuk a nedvességet, majd beleforgatjuk az olajba. Kissé megsózzuk és 180 fokos, előmelegített sütőben, 15 perc alatt elősütjük. Közben, a ketchupot összekeverjük a mézzel, citromlével, szójaszósszal, aprított fokhagymával és a chilivel. A csirkeszárnyakat, jó vastagon megkenjük ezzel a páccal és grillrácson, 10-12 perc alatt, ropogósra sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4