Receptek Gyerekmenü Főételek Édesburgonya feta sajttal

Hozzávalók

10 dkg liszt

1 dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

10 dkg vaj

1 szál újhagyma

1 fej lilahagyma

1 szál póréhagyma

40 dkg feta sajt

80 dkg édesburgonya

1 marék zöldfűszer

Leírás

Az édesburgonyát meghámozom, és felkockázom. Sózom, borsozom, olajat öntök rá, és 160-180 fokos sütőben, puhára sütöm. A vajat habzásig hevítem, egy kevés olívaolajjal. Belerakom a lila hagymát, és megpirítom. Rárakom az édesburgonyát, és rászórom a felkarikázott póréhagymát, majd a zöldhagymát. Zöldfűszerekkel és sóval ízesítem. A fetát leszeletelem, és lisztbe mártom. A serpenyőben felmelegítem az olívaolajat, és megsütöm benne, közepes lángon a fetát. Az édesburgonyás ragura tálalom a sajtot.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4