Receptek Főételek Húsos ételek Édesburgonya gnocchival

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

½ l tejszín

2 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

20 dkg porcukor

4 darab csirkecomb

2 darab édesburgonya

1 csomag gnocchi

Leírás

A csirkecombokat kifilézzük és a bőrt is levesszük. Csíkokra vágjuk a húst. A hagymát finomra vágjuk és olívaolajon megpirítjuk. Mehet rá a csirkecomb és a csíkokra vágott édesburgonya. Sózzuk, borsozzuk és mustárt adunk hozzá. Közben a gnocchit forró, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük és a raguhoz adjuk, majd tejszínnel felöntjük. Tálaláskor adhatunk hozzá aprított zöld fűszert, pestót, vagy parmezánt is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4