Receptek Levesek Eperleves rizsliszttel

Hozzávalók

½ l tej

3 kanál cukor

25 dkg eper

2 kanál rizsliszt

1 darab citromfű

Leírás

Az epret megtisztítjuk, folyó vízzel megmossuk, kevés tejjel és a cukorral darabosra turmixoljuk. 2 dl tejben simára keverjük a rizslisztet és összekeverjük a turmixolt eperrel. Hozzákeverjük a maradék tejet és alacsony hőfokon, állandóan keverve, egyet forralunk rajta. Addigra besűrűsödik a leves. Amikor már nem forró, üvegtálba öntjük, citromfűvel vagy mentalevéllel díszítjük. Behűtve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4