Hozzávalók

3 dkg Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

25 dkg Tesco Finest San Marzano paradicsom

15 dkg vöröshagyma

10 dkg füstölt szalonna

0,3 dkg Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors (törött)

40 dkg rizs

15 dkg zsír

4 dkg pirospaprika

25 dkg zöldpaprika

1 darab fácán

Leírás

A fácánt megtisztítjuk, majd a fejét és a csüdjét levágjuk. A belső szerveit eltávolítjuk (a szívét és a zúzáját félretesszük), a húsát nagyon apróra feldaraboljuk. Ezután a szalonnát felkockázzuk, zsírját kisütjük és ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát. Pirospaprikát adunk hozzá, majd beletesszük a húst. Sózzuk, borsozzuk és felöntjük csontlével. Amikor a hús már majdnem teljesen megpuhult, hozzáadjuk a paradicsomot és a paprikát. Eközben a rizst megpirítjuk, majd ezt is a fácánhoz adjuk. Ha kell még, pótoljuk a csontlével és így, az egészet puhára pároljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4