Receptek Főételek Húsos ételek Fehérboros-gombás csirkemell

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 pohár tejföl

20 dkg sajt

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 dl tejszín

1 dl fehérbor

80 dkg csirkemell

40 dkg gomba

Leírás

A csirkemellet szeleteljük és elősütjük. A gombát megtisztítjuk és feldaraboljuk. Lábasba öntjük az olajat és a bort. Felhevítjük és a húst puhára pároljuk benne. Ezután rárakjuk a gombát és tovább főzzük, közben ízesítjük. Behabarjuk egy kevés liszttel és tejföllel, valamint tejszínnel dúsítjuk. Spagettivel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4