Receptek Főételek Húsos ételek Fehérboros nyúlbecsinált

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

65 g liszt

2 fej vöröshagyma

100 g vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 darab sárgarépa

2 dl tejszín (sűrű)

1 darab tojás sárgája

1 csokor petrezselyem

1 marék zöldborsó

1 darab nyúl

1 csipet finomra vágott zöldpetrezselyem

1 csipet ételízesítő

Leírás

Tisztítsuk meg, mossuk át és daraboljuk 10 részre a nyulat. Ezután adjunk hozzá 3 liter vizet. Főzzük fel és fölözzük le a habját. Tegyük bele a megpucolt zöldségeket, a fűszercsokrot és takarékon, másfél órán át pároljuk. Közben, ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Ha kész, szűrjük le és a levét addig főzzük, amíg egy liter marad. Dolgozzunk hozzá másfél deci tejszínt, a vaj, valamint a liszt keverékét és 5 percig pároljuk. Végül keverjük hozzá a tojássárgáját és a maradék tejszínt. Tegyük ebbe a keverékbe a nyulat, valamint a zöldségeket, melegítsük fel és forrón tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4