Receptek Főételek Húsos ételek Fokhagymás rántott csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 darab Tesco Finest friss tojás

5 dl tej

1 fej fokhagyma

3 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj (sütéshez)

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

30 dkg zsemlemorzsa

8 darab csirkecomb

15 dkg átszitált liszt

Leírás

A csirkecombokat csont mellett bevágjuk és sózzuk, majd fokhagymás tejbe áztatjuk, 2-3 órára. Lecsepegtetjük ha letelt a pácolási idő és bepanírozzuk, hagyományos módon. Közepesen meleg olajban sütjük, hogy a csont mellett, ne legyen véres. Burgonya körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4