Receptek Főételek Hal Fokhagymás-sajtos harcsaragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

½ darab citrom

2 dl tejszín

3 dkg reszelt parmezán

1 dl fehérbor

1 csipet fehérbors

80 dkg afrikai harcsa

5 dl alaplé (zöldségleves kockából)

Leírás

A harcsát kockára vágjuk és vajon elkezdjük párolni. Fűszerezzük és ráreszeljük a fokhagymát. Megszórjuk liszttel és felengedjük forró zöldséglevessel. Alaposan kiforraljuk és beleszórjuk a sajtot, majd tejszínnel dúsítjuk. Köretnek tészta, vagy rizs is remek.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4