Receptek Levesek Földieper-leves pudingosan

Hozzávalók

1 tk vaníliás cukor

3 kanál cukor

3 dl tejszín

½ kg eper

2 mk pudingpor (vaníliás)

Leírás

A földiepret megmosom, pár kisebb szemet külön tálra rakok, majd a többit turmix gépben összeaprítom. Az összeaprítottat felteszem kevés vízzel főzni, az egész szemekkel együtt. A tejszínt a pudingporral elkeverem. Amikor a leves forr, és az egész szemek megpuhultak, hozzáöntöm a pudingos tejszínt. Forrásig ismét főzöm, ekkor mézzel ízesítem. (Ha cukorral ízesítem, akkor egy-két csepp citromlét ajánlok még beletenni.) Tejszínhabbal, hidegen tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4