Receptek Főételek Hal Földimogyorós halragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

3 dl tejszín

1 csipet fehérbors

1 csipet ételízesítő

1 kk gyömbér (frissen reszelve)

10 dkg mogyoró

3 kanál átszitált liszt

75 dkg Pangasius filé

Leírás

A halat vágjuk kockára és csepegtessünk rá citromlevet. A vajon átpároljuk a halat és a mogyorót is hozzáadjuk. Megszórjuk liszttel és felengedjük húslevessel. Kiforraljuk és tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4