Receptek Levesek Francia hagymaleves

Hozzávalók

2 kanál liszt

1 gerezd fokhagyma

3 fej vöröshagyma

10 dkg sajt

4 dkg vaj

2 dl tejszín

1 l alaplé (csontlé)

Leírás

A megtisztított vöröshagymát felkarikázzuk, a fokhagymát finomra aprítjuk és a vajon mindkettőt aranybarnára pirítjuk. Ezután liszttel megszórjuk és folyamatos kevergetés mellett felöntjük a csontlével.Tejszínnel dúsítjuk. Sóval, szerecsendióval és borssal fűszerezzük, majd lassú tűzön puhára főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4