Receptek Főételek Hal Francia hagymás halragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

½ l tej

10 dkg vaj

2 darab hagyma

1 dl fehérbor

1 csipet fehérbors

1 csipet ételízesítő

3 kanál átszitált liszt

60 dkg Pangasius filé

Leírás

A hagymát vágjuk finomra, és vajon futtassuk meg. Rakjuk rá a kockára vágott halat, és fűszerezzük. Ha kifehéredett, szórjuk meg liszttel, és engedjük fel forró tejjel. Adjunk hozzá fehérbort, és forraljuk ki.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4