Receptek Főételek Húsos ételek Fűszeres csirkecomb, pirított gombával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 fej vöröshagyma

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

8 darab csirkecomb (felső vagy alsó)

60 dkg gomba

1 kanál fűszerkeverék

1 csipet finomra vágott zöldpetrezselyem

Leírás

A csirkecombokat befűszerezzük és tepsibe rakjuk. Lelocsoljuk olajjal és sütőbe rakjuk. 170 fokos sütőben, pirosra sütjük. A gombát leszeleteljük, a hagymát finomra vágjuk és olajon pirítjuk. Rátesszük a gombát és fűszerezzük. Fedő alatt pirítjuk, amíg a levét el nem fövi. A csirkecombokat a gombaágyra tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4