Receptek Főételek Húsos ételek Fűszeres sertéskaraj párolt borsóval

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

5 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

10 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

8 szelet sertéskaraj

1 kg zöldborsó

1 csipet ételízesítő

Leírás

A karajszeleteket sóval és borssal megszórjuk, majd klopfoljuk meg. Fűszerezhetjük ezután is. Egy serpenyőben forrósítsunk olajat és vajat, vegyesen. Ebbe rakjuk a hússzeleteket, és egyenletes lángon, 4-5 perc alatt, süssük meg mindkét felét, pirosra. A zöldborsót forró, sós, ételízesítős vízben megpároljuk. Ha puha, szűrjük le, és forgassuk át egy serpenyőben, egy kevés vajon. Ezzel a köret is készen van.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4