Receptek Főételek Húsos ételek Fűszeres velőgombóc

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 darab Tesco Finest friss tojás

2 darab zsemle

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

3 dl tejszín

20 dkg zsemlemorzsa

1 l húsleves

1 csipet ételízesítő

3 kanál átszitált liszt

1 kanál finomra vágott zöldpetrezselyem

30 dkg velő

Leírás

A zsemlét, a velőt, a petrezselyemzöldet, a tojásokat, a zsemlemorzsát és a fűszereket összekeverjük. Vizes kézzel, diónyi gombócokat formálunk, amit a vajban pirított snidlingbe hempergetünk és a forrásban lévő levesbe főzzük. Behabarjuk a liszttel és tejszínnel dúsítjuk a mártást.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4