Receptek Levesek Gombaleves borssal

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 fej vöröshagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 dl tejszín

1 l húsleves (alaplé)

50 dkg gomba (csiperke, barna)

10 dkg teavaj

Leírás

A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A hagymát felkockázzuk és a gombával együtt megpirítjuk. Felöntjük a húsleves alaplével és fűszerezzük sóval, borssal, petrezselyemzölddel. Ha a gomba megfőtt, liszttel sűrítjük. Alaposan leturmixoljuk és tejszínnel dúsítjuk. Friss majorannával és kakukkfűvel is finom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4