Receptek Levesek Gombaleves zellerrel, karalábéval

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 kanál liszt

1 fej vöröshagyma

2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

3 darab sárgarépa

6 darab gomba (csiperke)

2 kanál pirospaprika

2 darab fehérrépa

1 cikk zellergumó

1 cikk karalábé

1 marék snidling

Leírás

Olajon üvegesre pirítjuk a finomra vágott hagymát, megdinszteljük rajta a karikákra vágott zöldségeket, majd sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük. Megszórjuk liszttel, jól elkeverjük és felengedjük vízzel, majd takarékon főzzük. A felszeletelt gombát akkor tesszük hozzá, amikor a zöldség kezd puhulni. Készre főzzük, finomra vágott snidlinggel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4