Receptek Főételek Hal Gombás halragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 dl tejszín

1 fej hagyma

3 kanál szójaszósz

30 dkg gomba

80 dkg halfile

3 gerezd áttört fokhagyma

Leírás

A hagymát finomra vágjuk és vajon megpirítjuk, egy pici sóval. Rárakjuk a gombát és megpároljuk. Fűszerezzük, majd a felaprított halat is rátesszük és meglocsoljuk szójaszósszal. Tejszínnel felöntjük és kiforraljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4