Receptek Főételek Hal Gombás halragu

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

10 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab lilahagyma

1 darab citrom

30 dkg gomba

1 csipet ételízesítő

½ kg halfile

1 marék bazsalikom levél

1 marék finomra vágott zöldpetrezselyem

Leírás

A halat vágjuk kockára. A lilahagymát is vágjuk kockára, csakúgy, mint a gombát. A vajat olvasszuk fel, majd adjuk hozzá a lilahagymát és a gombát. Pirítsuk össze, és szórjuk meg a fűszerekkel. Ha a gomba kiengedte a levét, akkor adjuk hozzá a halat, és alaposan pirítsuk össze. Burgonyapürével tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
30 perc
Előételek
2 3 4