Receptek Főételek Húsos ételek Gombás-májas csirkemell

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 gerezd fokhagyma

1 fej vöröshagyma

4 szelet sajt (trappista)

3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

20 dkg csirkemáj

4 szelet csirkemell (filé)

10 dkg gomba (csiperke)

20 dkg bacon szalonna

Leírás

A csirkemell szeleteket a fűszersóval megszórjuk és mindkét oldalán átsütjük. A vöröshagymát felkockázzuk, üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott bacon szalonnát, majd megpirítjuk. Hozzátesszük a szintén apróra vágott csirkemájat és a gombát, no meg a fokhagymát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Addig pároljuk, amíg omlós nem lesz a csirkemáj. A már kisütött csirkemell filéket üvegtálba tesszük és a csirkemájas ragut ráhalmozzuk. Minden halmocskára, egy-egy szelet trappista sajtot teszünk. Betesszük a sütőbe, 180 C°-on, 15-20 perc alatt készre sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4