Receptek Előételek Hideg előételek Gombás padlizsánkrém

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

15 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab citrom

1 csipet kakukkfű

1 csipet bazsalikom

2 darab padlizsán

30 dkg gomba

1 kanál pirospaprika

1 csipet ételízesítő

Leírás

A sütőt 180 C°-ra előmelegítjük. Egy tepsibe belerakjuk a félbevágott padlizsánt és a gombát. Alaposan fűszerezzük őket, és 30 percig sütjük. Ezután a padlizsán héját lehúzzuk, és a húsát egy turmixba rakjuk. A gombával együtt, alaposan leturmixoljuk, a vajjal. Pirítóssal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4